Hissnande läsning till MERA-pris!

Caroline Hedberg med bokkonvolut

Hissnande läsning till MERA-pris!

Båda böckerna för 99 kr

Norrköpingsförfattaren Caroline Hedbergs böcker, Vinteröga och Midvinterspår är två böcker som ger en hissnande läsupplevelse som är spännande rakt igenom.

Båda böckerna till MERA-pris: 99 kr (Ord pris: ca 85 kr/bok)

Bokpaket till MERA-pris köper du via länk nedan.
Fraktkostnad på 29 kr tillkommer. 

Begränsat antal bokpaket till MERA-pris, först till kvarn. 

Köp bokpaket till MERA-pris här! 

Med reservation för tryckfel, ändringar och eventuell slutförsäljning.

Vinteröga

En kall vinterdag i Överkalix 1993, Vinteröga Nieminen vaknar upp ifrån en otäck dröm. Hon är flickan som kan se döda och med hennes förmågor börjar drömmar och syner ta fart. Hon beger sig ner mot Turiststigen på väg till sin gudfar, Jens Pettersson. Nere vid sjön ser hon flera män dumpa något svart genom isen. När hon återvänder till platsen med Jens ser de en man slänga en sopsäck i skogen och någon ropar namnet, Marco. De öppnar sopsäcken och ser ett skändat ansikte. De befinner sig nu på en misstänkt mordplats. Allt får en oväntad vändning när Vinteröga upptäcker att mordet är kopplat till hennes dröm. Samtidigt inser Jens att något inte står rätt till på hans företag. Kan han lita på sina anställda? Polisen börjar misstänka dem och vem tror på en flicka med förmågor? Vinteröga börjar uppleva gamla minnen och inser att något inte står rätt till i hennes familj. Har hennes föräldrar intalat henne saker som inte stämmer med hennes upplevelser?

Vinteröga är den första delen i serien. En roman om ett udda barn med förmågor utöver det vanliga.

 

Midvinterspår

Vinteröga Nieminen kliver in i sin gudfar Jens Petterssons bil en kall vinterdag i Överkalix. I bilen utspelar sig en händelse och syn som varken Vinteröga eller Jens har upplevt tidigare och skakar om dem båda. Kvinnan med det skändade ansiktet är tillbaka. Är detta ett tecken på att hon borde stanna hos Jens istället för att bli lämnad hos sin familj? Jens släpper av Vinteröga men innan han lämnar huset hamnar han i en dispyt med Vinterögas far. Han kommer nämligen inte att få ta hand om sin guddotter mer. Chockad och upprörd lämnar han familjen Nieminen. Jens vakar över sin mobiltelefon och gruvar sig över det val han har gjort. När han upptäcker dagen därpå att familjen Nieminen är försvunna och ingen svarar i telefon får Jens en otäck känsla. Han bestämmer sig för att ta sig in i familjens hus och när han ser oredan förstår han att något inte står rätt till. Kommer han att hitta Vinteröga och kommer hon att ta sig ut levande?

Midvinterspår är andra delen i serien om Vinteröga Nieminen och tar vid där Vinteröga del 1 slutar.